+386 31 64 06 53
climbersonly@tnfshop.si

Cart0Item(s)

V košarici še nimate artiklov

Product was successfully added to your shopping cart.

Pogoji poslovanja

S spletno trgovino www.climbersonly.net upravlja podjetje ITAK d.o.o. (v nadaljevanju »ponudnik«). Ponudnik zagotavlja delovanje spletne trgovine www.climbersonly.net v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Ob registraciji na www.climbersonly.net si obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu v skladu z zakonodajo zagotovil naslednje informacije:

 • - identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra) in kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • - bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • - dobavljivost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dobavljiv v razumljivem roku),
 • - pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • - nedvoumno prikazane cene in stroške prevoza,
 • - način plačila in dostave,
 • - rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop,
 • - stroški kupca v primeru odstopa od pogodbe (vračilo izdelka),
 • - pojasnilo postopka ob pritožbi.

 

Ponudba izdelkov

Ponudba izdelkov na www.climbersonly.net se zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta dnevno spreminja.

 

Cene

 • (Redna) cena: je običajno priporočena maloprodajna cena proizvajalca oziroma dobavitelja ali cena, ki jo določi ponudnik
 • Akcijska ponudba: naš izbor in priporočilo za posebno ugoden nakup kvalitetnega artikla (znižana cena glede na redno ceno oz. priporočeno ceno dobavitelja)
 • Outlet cena: trajno znižana cena artiklov, do -50% in več
 • Blago z napako: posebej znižana cena artikla zaradi določene napake na blagu (glej spodaj razdelek Garancija!)
 
Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Kljub dnevnemu ažuriranju in kontroli točnosti podatkov, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa ali pa ponudil drugo ustrezno rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

 

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • z gotovino ali plačilnimi karticami ob prevzemu
 • z bančnim nakazilom na račun ITAK d.o.o. (po ponudbi / predračunu)
 
Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

 

Postopek nakupa

 1. Naročilo sprejeto: Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.
 2. Naročilo v obdelavi: Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.
 3. Naročilo zaključeno: Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi in odpošlje po GLS pošti.

 

Odstop od nakupa, vračilo blaga

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez navajanja razloga. Vendar pa je dolžan nositi stroške vračila blaga. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 14 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov climbersonly@tnfshop.si ali po pošti na naslov: ITAK d.o.o., Tomačevo 30a,1000 LJUBLJANA, blago pa vrniti v nadaljnjih 14 dneh.

 

Garancija

Za izdelke naročene in kupljene v spletni trgovini www.climbersonly.net veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa.

Za blago, označeno z nazivom 'BLAGO Z NAPAKO' in zraven definirano napako, garancija ne velja v kolikor se nanaša na navedeno napako.

Kontakt za uveljavljanje garancije:
ITAK d.o.o.Tomačevo 30a,1000 Ljubljana ali na e-mail: climbersonly@tnfshop.si
Po predhodnem dogovoru garancijo lahko uveljavljate tudi v trgovini TNF SHOP.

 

Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS SLOVENIJA, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbire druge dostavne službe, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Navedene so vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe, uveljavljanja garancije ter drugih storitev po zaključku pogodbe.

 

Odveza odgovornosti

www.climbersonly.net se trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih straneh. Kljub temu pa se lahko zgodi, da podatki (cena, rok dobave, lastnosti izdelka in zaloga) niso pravočasno ažurirani. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic ali spremembo naročila oz. predlagal drugo ustrezno rešitev.

Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične.

Vsa znižanja veljajo do razprodaje obstoječe zaloge ali/in datuma veljavnosti znižanja.

 

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in morebitne spore rešiti sporazumno.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih