V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

ŽENSKI GORE-TEX® ČEVLJI VERTO PLASMA II

€150,00
 

* Obvezna polja

€150,00

Podrobnosti

Najboljši čevelj v svojem razredu – zmagovalec natečaja The Outdoor Industry Award, je letos nadgrajen z nepremočljivo membrano Gore-Tex®, kar ga naredi še bolj vsestranskega. Podplat CRADLE™ nudi maksimalno podporo na zahtevnem terenu. Čevlji imajo zaščitno gumo ob strani in nad prsti.  Podplat Vibram® je razdeljen na cono za plezanje, kar omogoča boljše trenje na skali, in na cono za oprijem pri hoji.
POVPREČNA TEŽA PARA: 720 g

Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
38,5 FZP Ne Ne
39,0 FZP Ne Ne
39,5 FZP Ne Ne
40,0 FZP Ne Da
40,5 FZP Ne Ne

GORE-TEX®

Oblačila, ustvarjena s tehnologijoGORE-TEX®, so trajno vodoodporna in neprepustna za veter ter optimalno zračna. Trajni proizvodi, ki povečajo zaščito in udobje uporabnika.

Dvoplastna konstrukcija, uporabljena pri proizvodih GORE-TEX®, je ustvarjena za široko paleto aktivnosti na prostem.

Specifična membrana GORE-TEX® je povezana z zunanjim materialom in zaščitena z notranje strani z ločenim slojem, kar zagotavlja večje udobje in vsestranskost.

Ortholite®

Ortholite izdeluje vložke za vse vrste obutve, tako vsakdanje kot pohodne, ki povečajo raven udobja in zaščite.

Vibram® Outsole Technologies

The North Face® sodeluje z znamko Vibram, ki je že dolgo poznana po kakovosti in trajnosti. V sodelovanju so nastali številni podplati (podplat Vibram® Humbolt, podplat Vibram® Mikeno, podplat Vibram® Walsh in spojina Vibram® Rubber) z odličnim trenjem, stabilnostjo in zaščito.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih