V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

Ženski čevlji Back-To-Berkeley Redux (blue wing)

€140,00
Zimski čevelj Back-To-Berkeley Redux je kombinacija brezčasnega videza klasičnega pohodnega čevlja s sodobno tehnologijo izolacije PrimaLoft® in nepremočljive membrane HydroSeal®.

* Obvezna polja

€140,00

Podrobnosti

Zimski čevelj Back-To-Berkeley Redux je kombinacija brezčasnega videza klasičnega pohodnega čevlja s sodobno tehnologijo izolacije PrimaLoft® in nepremočljive membrane HydroSeal®. Zgornji del je izdelan iz kombinacije poliestra in usnja. Izolacija PrimaLoft® Silver poskrbi za toploto. Membrana HydroSeal® zagotavlja popolno nepremočljivost. Podplat je narejen iz gume TNF Winter Grip™, ki nas ščiti pred zmrzaljo. Za še povečano trenje je na podplatu dodana tudi druga vrsta gume IcePick®, ki je temperaturno občutljiva.

TEŽA: 780 g (par št. 38)

Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
37,5 5SN Ne Ne
38,5 5SN Ne Da
39,5 5SN Ne Ne
40 5SN Ne Da
40,5 5SN Ne Da
38 5SN Ne Da
39 5SN Da Da

Hydroseal™

Izredno vzdržljiv in nepremočljiv material z mikro porami in hidrofobično sestavo, ki vašim nogam zagotavlja udobno temperaturo brez oviranega zračenja.

Ortholite®

Ortholite izdeluje vložke za vse vrste obutve, tako vsakdanje kot pohodne, ki povečajo raven udobja in zaščite.

Primaloft®

Primaloft® je idealen material za hitro gibanje z minimalno teže. Zahvaljujoč dobri stisljivosti in mehkobi v ultra lahkem paketu je idealen za avanture s hitrim tempom, ko je zmanjšana teža ključnega pomena.

TNF Winter Grip™

TNF Winter Grip™ je mehka, lepljiva, gumijasta spojina, ustvarjena posebej za to, da zagotavlja optimalno zaščito v mokrih in drsečih zimskih pogojih. Skupaj z zimskim podplatom The North Face®, ki ima precejšno kontaktno površino in izbokline v različnih smereh, je TNF Winter Grip™ idealna sestavina za sneg in led.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih