V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

PUHASTA SPALNA VREČA GOLD KAZOO

Redna cena: €260,00

Special Price €208,00

Spalna vreča Gold Kazoo nudi optimalno toploto v toplejših razmerah. Idealna spalna vreča za na pot, primerna za pomlad, poletje in jesen. Napolnjena je z gosjim perjem polnila 650+. Ima preoblikovano kapuco za večjo toploto in udobje. Ovratnik preprečuje izgubo toplote. Zanke omogočajo, da lahko vrečo fiksiramo na spalno podlogo. Vključeno ima večjo vrečko za shranjevanje in manjšo vrečko za prenašanje.

VELIKOST: REGULAR in LONG
POTOVALNE DIMENZIJE: 20 × 35 cm
TEŽA: Regular: 850 g, Long: 907 g
TEMPERATURA: 2 stopinji Celzija

* Obvezna polja

Redna cena: €260,00

Special Price €208,00

Podrobnosti

Spalna vreča Gold Kazoo nudi optimalno toploto v toplejših razmerah.
Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
Right Handed Regular ERA Ne Ne
Right Handed Long ERA Ne Da

Polnilo gosjega puha

V vseh naših proizvodih uporabljamo le najkakovostnejši puh madžarskih gosi, ki ga prej testiramo v treh fazah proizvodnje za odpornost proti vlagi, volumensko kapaciteto in sposobnost ponovno pridobiti volumen po kompresiji. Puhasto polnilo je kazalnik dveh zelo pomembnih lastnosti oblačila: razmerja toplote proti teži in stisljivosti.
Puhasto polnilo 900: Najboljša kakovost, najlažje in najbolj stisljivo puhasto polnilo trenutno na tržišču in ekskluzivno pri The North Face. Približno 30 gramov polnila zadostuje za 15 dm3 – najtežje polnilo glede na volumen trenutno na voljo.
Puhasto polnilo 800+: Izjemna toplota v lahkem paketu.
Puhasto polnilo 700: Superiorna izolacija z majhno težo za slabo vreme.
Puhasto polnilo 600: Močno razmerje toplote proti teži za nabor različnih temperatur.
Puhasto polnilo 550: Izolacija z nižjim razmerjem toplote proti teži.

Responsible Down Standard

Puh v naših proizvodih uporabljamo zaradi superiorne izolacije in odličnega razmerja toplote proti teži. Uporabljamo najkakovostnejši puh, ki ga pridobivamo odgovorno s certifikatom Responsible Down Standard (RDS). RDS sledi materialom od izvora do končnega izdelka z vrsto zahtev, ki zagotavljajo odgovorno ravnanje z živalmi.

Vaulted Footbox

The North Face® inovativen Vaulted Footbox zagotavlja zadosten prostor za stopalo in prste, kar omogoča naravno gibanje. Hkrati je odstranjen odvečen prostor, kar poskrbi za večje udobje in toploto.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih