V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

Fantovski čevlji Chilkat Lace

Redna cena: €65,00

Special Price €45,50

Zimski vsestranski čevelj, narejen prav posebej za fante, z izolacijo Heatseeker™, ki nas ščiti tudi pri 25 stopinjah Celzija pod ničlo.

* Obvezna polja

Redna cena: €65,00

Special Price €45,50

Podrobnosti

Zimski vsestranski čevelj, narejen prav posebej za fante, z izolacijo Heatseeker™, ki nas ščiti tudi pri 25 stopinjah Celzija pod ničlo. Zgornji del je sestavljen iz usnja in gume ter tako popolnoma nepremočljiv, notranji del pa iz izolacije Heatseeker™, ki poskrbi za optimalno toploto. Podplat je narejen iz gume TNF Winter Grip™, ki nas ščiti pred zmrzaljo.

TEŽA: 862 g (št. 32)

Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
Ne Da
Ne Da
27,0 TNF BLACK/ZINC GREY Ne Da
28,0 TNF BLACK/ZINC GREY Ne Da
29,5 TNF BLACK/ZINC GREY Ne Ne
31,0 TNF BLACK/ZINC GREY Ne Da
33,5 TNF BLACK/ZINC GREY Ne Da
27,0 ZINC GREY/COSMIC BLUE Ne Da
28,0 ZINC GREY/COSMIC BLUE Ne Ne
31,0 BLACK/ZINC GREY Ne Da
35,0 BLACK/ZINC GREY Ne Ne
33,5 BLACK/ZINC GREY Ne Ne

H20 Proof

H20 Proof je material, nameščen na zunanjo plast obutve, ki zagotavlja nepremočljivost.

NorthFit™

Misija tehnologije NorthFit™ je doseči kar najbolj natančno prileganje stopala in obutve. Da bi to dosegli, smo se združili z angleškim izdelovalcem čevljev z veliko izkušnjami ter sodelovali s športniki in laboratoriji The North Face®. V vsako vgradnjo NorthFit™ gredo tako gore podatkov. Tako so na podlagi raziskav naši izdelovalci čevljev povečali prostor okoli prstov na copatu za vzdržljivostni tek, ki se prilagaja zatekanju prstov. Študija, izvedena na skoraj 900 moških in ženskah, je razkrila značilno razliko v obliki in širini pete ter v višini in dolžini koraka. Ženska obutev The North Face® je zato v primerjavi z moško edinstveno oblikovana. Tako so lahko športniki prepričani, da so bili pri izdelavi obutve NorthFit uporabljeni najnovejši znanstveni podatki in izkušnje.

TNF Winter Grip™

TNF Winter Grip™ je mehka, lepljiva, gumijasta spojina, ustvarjena posebej za to, da zagotavlja optimalno zaščito v mokrih in drsečih zimskih pogojih. Skupaj z zimskim podplatom The North Face®, ki ima precejšno kontaktno površino in izbokline v različnih smereh, je TNF Winter Grip™ idealna sestavina za sneg in led.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih