V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

ŽENSKI ČEVLJI ENDURANCE

€130,00
Z neprimerljivim oprijemom in prileganjem tekaški copati Ultra Endurance omogočajo, da boste tekli dlje.

Podrobnosti

Z neprimerljivim oprijemom in prileganjem tekaški copati Ultra Endurance omogočajo, da boste tekli dlje. Tehnologija Ultra Protect™ CRADLE™ nudi odlično stabilnost in guma Vibram® Megagrip poskrbi za odlično trenje. POVPREČNA TEŽA NA PAR: 526 g (št. 39)
Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
38,0 GNT Ne Ne
39,0 GNT Ne Ne
38,0 AGATE GREEN/CAYENNE RED Ne Ne
38,5 AGATE GREEN/CAYENNE RED Ne Ne
39,0 AGATE GREEN/CAYENNE RED Ne Ne
37,5 AGATE GREEN/CAYENNE RED Ne Ne

Vibram® Outsole Technologies

The North Face® sodeluje z znamko Vibram, ki je že dolgo poznana po kakovosti in trajnosti. V sodelovanju so nastali številni podplati (podplat Vibram® Humbolt, podplat Vibram® Mikeno, podplat Vibram® Walsh in spojina Vibram® Rubber) z odličnim trenjem, stabilnostjo in zaščito.

Snake Plate™

Snake Plate™ je podplat, sestavljen iz več delov, kar omogoča večjo prilagodljivost in zmanjšano togost v smeri od spredaj do zadaj in od strani do strani. Rezultat je, da lahko sprednji del stopala opravlja tisto, za kar je fizično zasnovan: neovirano razteguje, upogiba in se tako prilagaja raznolikemu terenu. Istočasno Snake Plate™ zagotavlja togost in stabilnost, ko in kjer je to še vedno potrebno. Debelina, kompozicija in velikost Snake Plate™ se razlikujejo od modela do modela. Debelejši in bolj tog Snake Plate™ je denimo dodan copatom za gorski tek, kjer se zahteve stalno spreminjajo. Tanjši in prožnejši Snake Plate™ pa usklajuje fleksibilnost z manjšo potrebo po zaščiti na manj zahtevnih gladkih poteh.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih