V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Ženski plašč 3 v 1 Suzanne Triclimate

€450,00

 Vrhunska kombinacija nepremočljivega zgornjega sloja in snemljivega puhastega plašča v notranjosti. Vsak del posebej ali skupaj - vedno funkcionalen in eleganten.

* Obvezna polja

€450,00

Podrobnosti

Eleganten ženski plašč 3 v 1. Zunanji sloj vsebuje troslojno membrano HyVent® in je zato nepremočljiv in obenem zračen. Notranji sloj pa je napolnjen s puhom kakovosti 600 in nudi dobro izolacijo. Oba sloja lahko nosimo samostojno, ob slabših vremenskih pogojih pa ju združimo v kombinacijo. Prilagodljiva kapuca je nosljiva obojestransko: prva stran pristoji na zunanji, druga pa na notranji sloj jakne. Dva žepa za roke, všit logo na prednji in zadnji strani.
SESTAVA:
Zunanji sloj: 100 % poliamid (HyVent® 3L)
Notranji sloj: 100 % poliester
IZOLACIJA: puh s kakovostjo 600

Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
M TNF BLACK Ne Da
S TNF BLACK Da Da
L TNF BLACK Da Da
XS TNF BLACK Da Da
S URBAN NAVY Ne Ne
M URBAN NAVY Ne Ne
L HCW Ne Da
S HCW Ne Da
M HCW Ne Da

Polnilo gosjega puha

V vseh naših proizvodih uporabljamo le najkakovostnejši puh madžarskih gosi, ki ga prej testiramo v treh fazah proizvodnje za odpornost proti vlagi, volumensko kapaciteto in sposobnost ponovno pridobiti volumen po kompresiji. Puhasto polnilo je kazalnik dveh zelo pomembnih lastnosti oblačila: razmerja toplote proti teži in stisljivosti.
Puhasto polnilo 900: Najboljša kakovost, najlažje in najbolj stisljivo puhasto polnilo trenutno na tržišču in ekskluzivno pri The North Face. Približno 30 gramov polnila zadostuje za 15 dm3 – najtežje polnilo glede na volumen trenutno na voljo.
Puhasto polnilo 800+: Izjemna toplota v lahkem paketu.
Puhasto polnilo 700: Superiorna izolacija z majhno težo za slabo vreme.
Puhasto polnilo 600: Močno razmerje toplote proti teži za nabor različnih temperatur.
Puhasto polnilo 550: Izolacija z nižjim razmerjem toplote proti teži.

Hyvent Fabric™

Superiorna tehnologija HyVent® uporablja sloj iz poliuretana (PU), ki je sestavljen iz treh komponent za vodoneprepustno zaščito, dobro zračnost in trajnost. Material HyVent® Alpha je uporabljen v kolekciji Summit Series®. Ta nepremočljiv material je izdelan z mikro porami in hidrofobno sestavo, ki ohranja svoje zmogljivosti tudi v najslabših vremenskih razmerah. Pri HyVent® DT je uporabljen enak princip slojev kot pri HyVent®, vendar je gostota tretje plasti zmanjšana, kar ga naredi lažjega in zračnejšega. HyVent® DT je izdelan z uporabo plasti iz poliuretana (PU), ki doda suh občutek na koži, in iz polovične plasti, ki zagotavlja trpežnost in udobje s tem, ko fizično loči plast HyVent® DT PU od kože in tako odpravi potrebo po podlogi. Trislojni material HyVent® 3-L je izdelan s trislojno konstrukcijo, ki istočasno omogoča zračnost in vodotesnost v ekstremnih pogojih.

Responsible Down Standard

Puh v naših proizvodih uporabljamo zaradi superiorne izolacije in odličnega razmerja toplote proti teži. Uporabljamo najkakovostnejši puh, ki ga pridobivamo odgovorno s certifikatom Responsible Down Standard (RDS). RDS sledi materialom od izvora do končnega izdelka z vrsto zahtev, ki zagotavljajo odgovorno ravnanje z živalmi.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih