V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

Ženska jakna 3 v 1 Evolve II Triclimate

€215,00
Jakna Evolve II Triclimate je idealna izbira za aktivnega pohodnika.

* Obvezna polja

€215,00

Podrobnosti

Jakna Evolve II Triclimate je idealna izbira za aktivnega pohodnika. Nepremočljiva jakna 3 v 1 je sestavljena iz dveh slojev: zračna zunanja plast iz materiala HyVent® ne prepušča vode in je snemljiva, notranja plast iz termoflisa Polartec® Classic Micro pa poskrbi za toploto. Zunanja plast ima prilagodljivo kapuco, ki jo lahko pospravimo v ovratnik, in dva žepa za roke, lepljene šive ter prilagodljive zaključke Velcro®. Obe plasti lahko nosimo samostojno, v hladnejših razmerah pa ju združimo v kombinacijo.

SESTAVA:
Zunanji sloj: 100 % poliester (HyVent® 2L)
Notranji sloj: 100 % poliester (Polartec® Classic Micro)

Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
S UBP Ne Da
L 6VW Ne Da
M 6VW Ne Da
S 6VW Ne Da

Hyvent Fabric™

Superiorna tehnologija HyVent® uporablja sloj iz poliuretana (PU), ki je sestavljen iz treh komponent za vodoneprepustno zaščito, dobro zračnost in trajnost. Material HyVent® Alpha je uporabljen v kolekciji Summit Series®. Ta nepremočljiv material je izdelan z mikro porami in hidrofobno sestavo, ki ohranja svoje zmogljivosti tudi v najslabših vremenskih razmerah. Pri HyVent® DT je uporabljen enak princip slojev kot pri HyVent®, vendar je gostota tretje plasti zmanjšana, kar ga naredi lažjega in zračnejšega. HyVent® DT je izdelan z uporabo plasti iz poliuretana (PU), ki doda suh občutek na koži, in iz polovične plasti, ki zagotavlja trpežnost in udobje s tem, ko fizično loči plast HyVent® DT PU od kože in tako odpravi potrebo po podlogi. Trislojni material HyVent® 3-L je izdelan s trislojno konstrukcijo, ki istočasno omogoča zračnost in vodotesnost v ekstremnih pogojih.

Zip-in Feature

Srednji sloji The North Face® se lahko vpnejo v notranjo zadrgo številnih modelov jaken. Tako ustvarimo enojno, dobro izolirano jakno za mrzle pogoje.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih