V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

Moške smučarske rokavice Montana Etip

€80,00
Vsestranske smučarske rokavice Montana Etip, ki ohranjajo vaše roke tople in suhe, so izdelane iz vodotesne zaščite HyVent™, izolacije Heatseeker™ in mehke podloge iz flisa.

* Obvezna polja

€80,00

Podrobnosti

Vsestranske smučarske rokavice Montana Etip, ki ohranjajo vaše roke tople in suhe, so izdelane iz vodotesne zaščite HyVent™, izolacije Heatseeker™ in mehke podloge iz flisa. Funkcionalnost Etip™ pomeni, da vam ne bo treba sneti rokavice, da bi opravili telefonski klic, saj delujejo na vseh elektronskih napravah na dotik. Tehnologija Radiametric Articulation™ omogoča, da so roke v rokavici v naravnem sproščenem položaju, medtem ko tehnologija 5 Dimensional Fit™ zagotavlja, da se rokavica dobro prilega vsem prstom in dlani. Rokavica popolnoma ovije rokav vaše jakne in tako omogoča zaščito proti snegu. Na zapestju lahko s trakom in sponko prilagodimo širino, prav tako širino lahko prilagodimo z vrvico na koncu rokavice. Dodan trak za okoli zapestja, ki zagotavlja dodatno toploto, lahko pa se tudi ga odstani.

SESTAVA:
Zunanji sloj: 100 % poliamid HyVent™
Dlan: sintetično usnje
Podloga: 100 % poliester flis
IZOLACIJA: Heatseeker™

Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
L TNF BLACK Ne Da
S TNF BLACK Ne Ne

Hyvent Fabric™

Superiorna tehnologija HyVent® uporablja sloj iz poliuretana (PU), ki je sestavljen iz treh komponent za vodoneprepustno zaščito, dobro zračnost in trajnost. Material HyVent® Alpha je uporabljen v kolekciji Summit Series®. Ta nepremočljiv material je izdelan z mikro porami in hidrofobno sestavo, ki ohranja svoje zmogljivosti tudi v najslabših vremenskih razmerah. Pri HyVent® DT je uporabljen enak princip slojev kot pri HyVent®, vendar je gostota tretje plasti zmanjšana, kar ga naredi lažjega in zračnejšega. HyVent® DT je izdelan z uporabo plasti iz poliuretana (PU), ki doda suh občutek na koži, in iz polovične plasti, ki zagotavlja trpežnost in udobje s tem, ko fizično loči plast HyVent® DT PU od kože in tako odpravi potrebo po podlogi. Trislojni material HyVent® 3-L je izdelan s trislojno konstrukcijo, ki istočasno omogoča zračnost in vodotesnost v ekstremnih pogojih.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih