V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

Dekliški čevlji McMurdo

Redna cena: €65,00

Special Price €45,50

Zimski vsestranski čevelj, narejen prav posebej za dekleta, z izolacijo Heatseeker™, ki nas ščiti tudi pri 25 stopinjah Celzija pod ničlo.

* Obvezna polja

Redna cena: €65,00

Special Price €45,50

Podrobnosti

Zimski vsestranski čevelj, narejen prav posebej za dekleta, z izolacijo Heatseeker™, ki nas ščiti tudi pri 25 stopinjah Celzija pod ničlo. Zgornji del je sestavljen iz usnja v kombinaciji z membrano HydroSeal™ in gumo ter tako popolnoma nepremočljiv, notranji del pa iz 200-gramske izolacije Heatseeker™, ki poskrbi za optimalno toploto. Podplat je narejen iz gume TNF Winter Grip™, ki nas ščiti pred zmrzaljo.

TEŽA: 910 g (št. 35)

Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
28,0 RADIANCE PURPLE/TOKYO GREEN Ne Da
29,5 RADIANCE PURPLE/TOKYO GREEN Ne Da
31,0 RADIANCE PURPLE/TOKYO GREEN Ne Da

H20 Proof

H20 Proof je material, nameščen na zunanjo plast obutve, ki zagotavlja nepremočljivost.

NorthFit™

Misija tehnologije NorthFit™ je doseči kar najbolj natančno prileganje stopala in obutve. Da bi to dosegli, smo se združili z angleškim izdelovalcem čevljev z veliko izkušnjami ter sodelovali s športniki in laboratoriji The North Face®. V vsako vgradnjo NorthFit™ gredo tako gore podatkov. Tako so na podlagi raziskav naši izdelovalci čevljev povečali prostor okoli prstov na copatu za vzdržljivostni tek, ki se prilagaja zatekanju prstov. Študija, izvedena na skoraj 900 moških in ženskah, je razkrila značilno razliko v obliki in širini pete ter v višini in dolžini koraka. Ženska obutev The North Face® je zato v primerjavi z moško edinstveno oblikovana. Tako so lahko športniki prepričani, da so bili pri izdelavi obutve NorthFit uporabljeni najnovejši znanstveni podatki in izkušnje.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih