V košarici še nimate artiklov

Delni znesek: €0,00

Več ogledov

Moški Gore-Tex® čevlji Verto S6K Glacier

€400,00
V najzahtevnejših alpinističnih pogojih se zanesite na moško obutev The North Face Verto S6K Glacier GTX. 6K se nanaša na 6000 m nadmorske višine, za kamor je ta čevelj namenjen.

Podrobnosti

V najzahtevnejših alpinističnih pogojih se zanesite na moško obutev The North Face Verto S6K Glacier GTX. 6K se nanaša na 6000 m nadmorske višine, za kamor je ta čevelj namenjen. Višji model je združljiv z derezami. Ima popolnoma nepremočljivo in zračno zaščito Gore-Tex®, izolacijo Primaloft® in tehnologijo Cradle™, ki zagotavlja izjemno stabilnost in absorpcijo tresljajev. Dober oprijem omogoča podplat Vibram®. Čevlji so bili razviti v sodelovanju z najboljšimi alpinisti in testirani v najslabših vremenskih razmerah.

TEŽA: 1780 (par št. 42)

Velikost Barva Zaloga center Zaloga Climbersonly Tomačevo
44,5 TNF BLACK/TNF RED Ne Ne

GORE-TEX®

Oblačila, ustvarjena s tehnologijoGORE-TEX®, so trajno vodoodporna in neprepustna za veter ter optimalno zračna. Trajni proizvodi, ki povečajo zaščito in udobje uporabnika.

Dvoplastna konstrukcija, uporabljena pri proizvodih GORE-TEX®, je ustvarjena za široko paleto aktivnosti na prostem.

Specifična membrana GORE-TEX® je povezana z zunanjim materialom in zaščitena z notranje strani z ločenim slojem, kar zagotavlja večje udobje in vsestranskost.

NorthFit™

Misija tehnologije NorthFit™ je doseči kar najbolj natančno prileganje stopala in obutve. Da bi to dosegli, smo se združili z angleškim izdelovalcem čevljev z veliko izkušnjami ter sodelovali s športniki in laboratoriji The North Face®. V vsako vgradnjo NorthFit™ gredo tako gore podatkov. Tako so na podlagi raziskav naši izdelovalci čevljev povečali prostor okoli prstov na copatu za vzdržljivostni tek, ki se prilagaja zatekanju prstov. Študija, izvedena na skoraj 900 moških in ženskah, je razkrila značilno razliko v obliki in širini pete ter v višini in dolžini koraka. Ženska obutev The North Face® je zato v primerjavi z moško edinstveno oblikovana. Tako so lahko športniki prepričani, da so bili pri izdelavi obutve NorthFit uporabljeni najnovejši znanstveni podatki in izkušnje.

Vibram® Outsole Technologies

The North Face® sodeluje z znamko Vibram, ki je že dolgo poznana po kakovosti in trajnosti. V sodelovanju so nastali številni podplati (podplat Vibram® Humbolt, podplat Vibram® Mikeno, podplat Vibram® Walsh in spojina Vibram® Rubber) z odličnim trenjem, stabilnostjo in zaščito.

Ta stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Več o piškotih